Fotografie

De bedrijfsfotograaf

Bedrijfsfotograaf

 

 

 

 

Als een raadsman graag verse contactinformatie verzamelde zou het de bedrijfsfotograaf David Bailey zijn. Met door zijn expertise is David Bailey een raadgever voor velen geweest. David Bailey’s gebieden van expertise zijn marketing en professioneel imago. In counseling heeft David Bailey veel mensen geholpen precies dat te bereiken waar ze op hoopten. Hij kan u succesvol maken in het bereiken van wat u wilt bereiken.

Een persoonlijke relatie is essentieel om anderen te helpen bereiken wat zij willen De meeste mensen gaan automatisch op zoek naar mensen met wie zij zich verbonden voelen, die zij kunnen vertrouwen en die zij kunnen troosten. Daarbij is het nodig om mensen uit te nodigen in je wereld. Als je niet luistert naar je “klanten” is de kans groot dat je de verkeerde hoeveelheid aandacht geeft. Ben je “zo’n ezel” dat je iemand die er het meest toe doet links laat liggen?

Verruil een specifieke vaardigheid voor een passie. De passie zal er zeker zijn, wat je ook doet. Word een professioneel spreker. Kies een grenzeloos onderwerp. Schrijf het op. Neem het uitgebreid door. Concentreer je op het eindresultaat. Wat wil je in de komende maanden bereiken? Wat wil je in een bepaalde week of maand bereiken? Waar ga je aan beginnen? Wat is de geldelijke waarde van wat u zult bereiken? Kijk naar het grote geheel. Wat is een realistisch resultaat?

Mensen die winnen met werken zijn zelfstandigen. Ze zoeken mensen die ze kunnen vertrouwen en met wat begeleiding en sturing kunnen ze een leider worden in hun vakgebied. Deze mensen hebben een manier gevonden om resultaten te bereiken die ze nooit voor mogelijk hadden gehouden en genieten van de uitdaging om deze dromen tot leven te brengen.

Mensen die succesvol zijn in hun werk, zijn degenen die passie hebben gevonden in wat ze doen. Zij zoeken eerder een passie om uit te drukken dan een techniek om te bereiken. Ze vertrouwen eerder op hun buikgevoel en intuïtie dan op computervaardigheden. Het zijn ultieme gamers (behalve wanneer ze verliezen bij een game) en helemaal thuis als het gaat om de business van het gamen. Als gamen je passie is, dan is de makelaardij je business.

We leven in een wereld van dromers. Als u niet droomt van iets beters, dan laat u uw dromen al varen. Als je niet droomt, zul je niet vooruit komen.

De droom kan zijn dat je een professioneel spreker wordt. Het kan zijn dat je een warenhuis gaat runnen. Het kan zijn dat je een sportfiguur of een computerfiguur wordt. Waar je ook over droomt, jij bent de dromer.

Je kunt niet dromen en geen idee hebben dat je droomt. Als je niet droomt, zul je niet vooruit komen. Als je geen vooruitgang boekt, zul je altijd blijven rennen, en rennen op je plaats. Als kind moet het een beetje eng zijn geweest om je comfortzone te verlaten en ergens nieuw te gaan wonen. Maar je leerde je aan te passen en je groeide. En terugkijkend, was dat het beste!

Als wij op ons instinct vertrouwen en ons onderbuikgevoel volgen, zijn er momenten dat wij op probleemgebieden stuiten en dat zijn de momenten waarop wij moeten stoppen en wat informatie en perspectief moeten verzamelen.

En ja, ik weet wat je denkt! Waarom zou ik in hemelsnaam stoppen en een boek lezen? Ik weet zeker dat als ik eenmaal alle info uit het boek heb gehaald, ik wel uit mijn struikelblok zal komen!

Als u ge├»nteresseerd bent in het gebruik van enkele van de tips en lessen uit het boek, dan ben ik er zeker van dat als u zich verdiept in de informatie en leert van de tips die op het internet beschikbaar zijn, dit zou leiden tot positief veranderde en succesvolle werkrelaties voor u en uw collega’s!

Doe jezelf een plezier en stop niet! Volg de tips op en leer en ook jij kunt een succesvol loodgieter worden!

lees meer: