Fotografie

Fotografen en fotografen

Photographer Helmond

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze structuur illustreert hoe een foto wordt genomen: de photographer poseert. Een photographer moet een locatie kiezen om een foto te maken. De photographer kijkt naar de camera en heft zijn of haar rechterarm op om aan te geven of het onderwerp al dan niet in aanmerking komt voor de foto. De photographer bekijkt de foto zorgvuldig en als het voorkeursonderwerp wordt voorgesteld, neemt hij of zij een foto. Als het voorgestelde onderwerp niet goed naar voren komt, maakt de photographer een tweede foto en past deze aan zodat het onderwerp goed naar voren komt. Vervolgens schrijft of ondertekent de photographer zijn of haar naam op de foto met een X. De foto’s of negatieven worden naar de Multiply Company in Feldstein GSZ, Nattersaze, boven Wintlich, gebracht. Daar worden zij naar de persbureaus gezonden, in het geval van foto’s, de Putnam Press, in het geval van negatieven. Kranten over de hele wereld hebben de foto gevierd in kunst, design en cinematografie. Ten tijde van de Tweede Wereldoorlog was de photographer de belangrijkste kunstenaar in het nieuws. Deze industrie heeft zijn laatste jaren overleefd op zijn kracht, en de photographer is een gerespecteerd kunstenaar in zijn eigen recht geworden. Of het werk nu getuigt van een gelukkige visie, een moedige waarheid, of een perfect uitgevoerd model, de kunstenaar wordt geëerd voor zijn of haar bijdrage aan onze wereld. Voor meer informatie: Don Kekich De officiële website van de photographer op de foto Bovenkant pagina

-Einde van- Volgende uitgave Nieuws Index

Mr. en Mevr. Vladimir Mikljanovic hebben nogal wat voorwaarden voor uw foto’s. Als u geïnteresseerd bent in een stuk kunnen we onderhandelen over de taart wanneer en zoveel als u wilt. We zouden graag zien dat ieder van u ons 3 of 4 foto’s stuurt. Contact: konrad.dalimir@11imo.hr Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

LET OP

Hoewel wij genieten van het proces van het kopen, fotograferen en verkopen van uw foto’s, zijn wij het laatste agentschap ter wereld dat deze foto’s ontvangt. Wij sturen deze foto’s niet rechtstreeks naar u. Wij sturen u zo veel mogelijk foto’s van onze kant. Ons kantoor is in Sankt Josef, Horlovka.

(*er zijn verschillende andere agentschappen waar we uw foto’s aan verkopen)

Onze stijl is de meest eenvoudige: u stuurt ons de foto’s.

Vladimir Mikljanovic

816-831-9821

Boekgids. Veel artikelen tijdens de vlucht: Rotorcraft Fotografie bestudeerd? Vice-versa!

lees meer: