Fotografie

Fotohokjes – wat u moet weten

foto hok

Het enige probleem is, of je er wel een hebt. Fotohokjes zelf zijn vrij goedkoop om op te starten, maar ze worden geleverd met een paar slimme elementen waar ze op kunnen vertrouwen, wat de hoge kosten weer goedmaakt. Laten we er eerst een paar bekijken, daarna bespreken we waar je op moet letten. Ten eerste, als je er maar één of twee hebt, wil je dit misschien proberen omdat het zo gemakkelijk is: Maar daarvoor zul je je packs willen “aanvullen”, omdat ze die vaker nodig zullen hebben. Dus wat kan je in een fotohokje stoppen? Laten we eens kijken. Denk na over wat je nodig hebt voor je fotohokje. Ten eerste moet je een scherm of screen protector hebben om de foto te beschermen. Vaak vindt u goedkope fotohokjesfilters online die u erop kunt smeren, ze voegen een mooie beschermlaag toe, en kunnen het een beetje laten lijken alsof u oude foto’s neemt, terwijl u uw gasten echt vastlegt. Je hebt ook een hard voorwerp of object nodig om je foto’s van de mensen op de foto te ondersteunen, zoals een pot of statief.

Daarna heb je iets nodig om het scherm te laten bewegen, zodat het er realistisch uitziet, zoals een bal, lantaarnpaal, … Hier zijn wat tips over hoe je dingen in elkaar moet zetten: Je wil niet dat de elementen die rond je scherm gaan – zoals de onderkant van fotolijstjes, sluiterknoppen, of flitslampen – behouden blijven, dus veeg je achtergrond altijd af nadat je alles van je scherm hebt verwijderd. Wat doet locatie?

Foto cabines houden van locatie. Plaatsen die veel speciale gebeurtenislocaties hebben zij de meerderheid van de tijd beschikbaar zijn. Zij kunnen worden gesorteerd van degenen die dichter bij plaatsen zijn die brandpunten van de plaats van een lokale gebeurtenis of gebeurtenisstadium zijn. Zo welk soort trefpunten fotohokje goedkeurt? Wij zouden uw plaats van zaken of situatie voorstellen. Misschien ontvangt u uw lokale liefdadigheidsfonds-raiser waar u “professioneel het kijken photo booth” voor alle opbrengst moet verstrekken? Misschien eist uw vereniging van huiseigenaars foto’s van uw eigendom onder bepaalde voorwaarden? Misschien wilt u uw lokale evenementen- of boetiekdistributie uitbreiden voor voorraden, flatscreen-tv’s, carnavalsattracties, speciale evenementen, verjaardagstaarten, bloemen en meer? Of is het vervelend dat u uw fotohokje vaak moet draaien om uw foto’s te verspreiden, vooral als u ze uitspreidt op de vloer van een gesloten ruimte, waar ze misschien niet gelijkmatig te zien zijn op veel van de plantenbakken, tafels, stoelen, wat u ook gebruikt. Wie maakt de kaders?

Fotocabineframes worden door echte mensen bediend om het scherm van het fotohokje in te lijsten – ofwel van het scherm ofwel van het voorwerp (banner of achtergrond) dat op het scherm stond op het ogenblik dat de foto werd genomen. Hier is een snelle uitsplitsing stijl om te weten: U kunt beginnen in te lijsten vóór het beeld wordt genomen, echter, als de mensen nog beelden verwerken nadat uw de “vraag” hebt gemaakt kunt u om de kaders vragen.

 

Lees meer:

photobooth  

photobooth huren 

fotobooth huren 

foto huren

fotohokje

foto booth

foto booth

foto box