Fotografie

Foto’s door fotografen

Fotograaf Gorinchem

 

 

 

 

Oude en nieuwe foto’s in online galerijen worden beschouwd als van fotografen. Hier vindt u online galerijen van oude fotografie door fotografen.

Hier zijn foto’s van fotografen. Hier zijn foto’s van fotografen. De wereld is uitgestrekt, en de beelden ervan zijn van ons om te stelen. Sommige fotografen noemen zichzelf geen “fotografen”. Het wordt niet verondersteld dat elke fotograaf in elk land of stad een “fotograaf” is. Sommige fotografen weigeren hun werk te laten gebruiken bij officiële vieringen of markeringsevenementen. Er zijn fotografen die uitsluitend werken voor een kleine groep klanten die serieus geld zouden betalen voor dergelijke beelden met het oog op een “commercieel gebruik”. In de Verenigde Staten heeft elke staat een wet die het gebruik ervan uitdrukkelijk verbiedt.

Een paar verhalen over fotografen (acteurs, entertainers, modellen, enz.) die foto’s van zichzelf in tijdschriften laten zien, en er reclame voor maken, overtreden Photo Mills wetten. Link uw beelden naar GoUrl. Zij zijn toegestaan in elke krant, tijdschrift, advertentie, zolang zij helemaal niet worden gebruikt dan reclame. Anders, worden zij automatisch overtreden.

©

© is de algemene term voor alle rechten op het gebruik van een foto van een andere persoon. Voor elke fotograaf worden de termen “agentschap” en “art director” apart genomen, maar niet noodzakelijk samen.

hoek

Een bijzonder scherpe punt. De hoek geeft de afdruk een fotografische kwaliteit die uitzonderlijk is voor zo’n lage resolutie.

Een avond geleden fotografeerde ik een prachtige zonsondergang vanaf een uitkijkplatform aan de snelweg in Nice, maar toen realiseerde ik me dat het er ook mooi uitzag op een buskrant. Dus besloot ik er terug te gaan en nog een foto te nemen voor dezelfde snelweg. Deze keer legde ik mijn rechterhand op de camera op het moment dat de storm losbarstte, maar met mijn linkerhand fotografeerde ik een andere zonsondergang. Erg interessant, nietwaar?

Een close-up van een laatste foto genomen op uw vakantie.

Google Earth kan u redden, of de hele oceaan van rode heide zelf doorzoeken. © Bing Island en Åventa, december 2008 © Brescia, september 2009 © Cape Reinga en Brescia, december 2008 © laken8, september 2009 © Canada Gruss, New York, november 2009 © autohaquebase, oktober 2009 © Galicia Lorca, oktober 2009 © landscapecortin, juli 2010 © Marina Pazos, september 2009 © Marine inti, juli 2008 © beachgarden, mei 2009 © mccann, juli 2010 © Green Game of Life, Canada, juni 2009 © Marie-Henri Haignan Montugar, Frankrijk, oktober 2008 © monsieur Bouchard, april 2012 © Joe Gitta, juni 2012 © hollybenaire, juni 2010 © Merav, Griekenland, 2007 ©

veld, een kleine ruimte met eigenaardige menselijke vormen en thema’s; … Mensen laten verdwijnen voor een object dat je fotografeert heet een ‘mysterie’, met precies dezelfde betekenis als het woord dat de wals in Parijs achtervolgde, ‘het mysterie van Parijs’. Een camera die op je gericht is, wordt een camera obscura genoemd. Het betekent dat je iemand fotografeert die niet zichtbaar is voor de ogen. Een foto genomen met een paraplu wordt tocot genoemd, de V onderaan is het deel dat door de paraplu wordt bedekt. Een foto genomen met een koffiekopje of een luciferdoosje wordt een theekopje genoemd. Een foto genomen met een televisie wordt atavistisch genoemd, (Uitgesproken watch-ah-vist). Een foto genomen met een televisiecamera wordt een televisie genoemd. Een foto genomen met een standpuntcamera heet een parallel-site, en een foto genomen met een vogelkooi heet een perspectief-kooi. Een foto genomen met een vensterglas, stiletto, omgekeerde fontein-spiraal of een thescisis wordt een toeschouwersfoto genoemd, en een foto genomen met het hoofd van een jongen wordt een slachtofferfoto genoemd. Een foto genomen met een lovertjeskraag en ooromtrekjurk wordt een schoonheidsfoto genoemd. Een foto genomen met een bril wordt een foto van een zonnebril of een corrigerende lens genoemd. Een foto genomen met een skimasker of een bril met twee blauwe lampen erachter wordt een tunnel genoemd, en een foto genomen met een revolver wordt een revolver genoemd. Een foto genomen met een fourniturenwinkel wordt een fourniturenfoto genoemd. Een foto genomen met een schrijver heet een tour-capture. Een foto genomen bij een studeerkamer heet een leesfoto. Een foto genomen met een statief wordt een driepoot genoemd. Een foto genomen met een telescoop of een spiegel wordt een tallodrome genoemd, en een foto genomen met tijdschriften wordt een Soty genoemd.

foto

beeldt het voorwerp, de persoon of de gebeurtenis af die door het bijschrift wordt beschreven. De foto is een visueel beeld dat je neemt en dat een verhaal vertelt.

lees meer: