Fotografie

Hoe een Animatie Software kiezen

uitleganimatie

 

Laten we eens doen alsof u een IT-consultant bent. In de afgelopen drie jaar heeft het Internet zijn activiteiten verveelvoudigd en wij moeten altijd reageren, vooral als wij een website bezitten. Hoe beter de instrumenten voor communicatie en samenwerking die we gebruiken, hoe meer de gebruikers van het internet en de Machine Intelligence cand Expansion of the Web het zullen afleggen tegen andere bedrijven. Vandaag zijn miljarden mensen over de hele wereld online en de gebruikers zullen elke vijf minuten veranderen. We kunnen nooit ophouden met hen te communiceren en we moeten hen tevreden houden.

Het internet en machine intelligentie instrumenten zijn commoditized

Internet maakt het mogelijk te communiceren met iedereen, overal en op elk moment. We hoeven niet langer ingewikkelde instructies via e-mail te versturen, we kunnen aanwezig zijn in een vergadering en hun vragen binnen enkele seconden beantwoorden. Internet en instrumenten voor automatische intelligentie zijn alomtegenwoordig. De automatisering is het resultaat van onze creativiteit.

blesvideo’s zijn nog steeds de meest gebruikte manier van communicatie

ICES-video’s

vijandelijke coaches

ogy video’s

monsters

deeltjes

soundbites

1 – De ideale uitleg animatie schetst een kort verhaal van je idee met de nadruk op een bepaald concept, het doel en de voordelen voor de gebruiker. Dit is bijvoorbeeld: wat zit er in voor de gebruiker?

2 – Een animatie spreekt het visuele geheugen van mensen aan. Het is dus effectiever dan een tekst of een PowerPoint-presentatie.

3 – Een video maakt het mogelijk om te laten zien wat je doet, het geeft genoeg informatie voor de gebruiker om uw gesprek te begrijpen.

4 – Met video kun je meer laten zien dan je woorden, omdat je kunt laten zien wat je doet en je kunt aansluiten bij de emoties van de gebruikers.

5 – Video voorkomt dat u leest dat u leest. Gebruikers kunnen onmiddellijk de betekenis van uw presentatie bepalen.

6 – Een animatie reduceert de complexiteit van uw idee tot een foto. Het is gemakkelijk voor gebruikers om het idee te vertalen.

7 – U mag echter:

– Toon minder dan alle mogelijke details omdat je minder kunt samenvatten en vastleggen

– Onthoud alles op het scherm en concentreer je alleen op de hoofdzaak of een kleine presentatie

– Laat de rest op het scherm over aan de verbeelding van de gebruikers

– Geef te veel details in plaats van de gebruikers te boeien

– Concentreer je op één eenvoudig onderwerp om het maken van andere dia’s uit te stellen

– Overwin de gebruikersbarrière door te veel informatie te verstrekken.

8. Een van de belangrijkste voordelen van een video is dat gebruikers zullen uitkijken naar de voordelen. U moet zich echt richten op de voordelen voor de gebruikers, maar ook op de voordelen voor u.

Hoe kies je een animatie software?

1. Kies de meest geschikte software

2. Let op:

– Formaat ondersteuning – de beste animatie platforms ondersteunt moderne formaten. spit werkt het beste,.: canvas, mpiri, polydom (PNG, DVD)

– Verenigbaarheid

– De gearchiveerde frames – rangschik de frames in het slechtste geval, zodat het volgende frame van een animatie het vorige niet herhaalt.

– Ononderbroken afspelen

– Vriendelijke interface voor een eenvoudige maar doeltreffende

– Flexibiliteit van de software-interface

– De mogelijkheid om beelden uit video te halen

– Scherm-Auto-Doorsturen

– Werk als onderdeel van uw website of in een aparte account

– Afstand met verandering in uw soort toepassing

– Kwaliteitsbeoordeling

– De prijs van een animatie software

Conversie en voordeel is een internationale markt, maar geanimeerde video heeft onvergelijkbare voordelen, zodat u zich moet concentreren op de grote voordelen van dit type beeldpresentatie.4

Lees meer:

motion design

uitleganimatie