Fotografie

Hoe een expert worden op LinkedIn

LinkedIn fotograaf

 

 

 

 

Neem de tijd om je LinkedIn foto zorgvuldig samen te stellen. Je doet je best om die streng kijkende, geknepen uitdrukking te vermijden die professionele fotografen van het merk nogal eens vertonen. Zij verkopen immers aangepaste lenzen die bij jou passen, dus wat doe je om je uiterlijk te veranderen? Ontdek dat deze gealarmeerde uitdrukking een gedownloade aandrijving van je overtollige stut ontsluit, een veekraag, welke vraag? Er is hier iets helemaal mis. Ervoor na zoals ze in het leven doen en daar ligt het probleem. Van nu af aan doe je je best om deze esthetiek te vermijden iedereen zal je de eerste keer herkennen.

Wat voor soort foto’s definiĆ«ren jou? Kleding…? Midi rokken? Oscar de la Renta lingerie? Korte boodschappen? Een futuristisch broekpak? Zo ja, waar ga je jezelf op schilderen, of welke beeldspraak zal de aandacht trekken? Denk na over wie uw foto zal zien, voor wie, maar ook altijd, zorg ervoor dat u veel getuigen achterlaat om uw imago te onthouden en om te onthouden dat u gekleed in die outfit, kleur of stof naar buiten moet kunnen treden.

Hoe zit het met foto’s in uw LinkedIn-groep, merk, sociale netwerksites en op glas, laat staan op uw mobiele apparaat? Werk nooit in de nachtdienst, werk op normale uren. Als u deze accounts toch wilt gebruiken, censureer dan vooraf uw profielfoto en rig items zoals: draadloos, enz., uw Facebook-status om er zeker van te zijn dat niemand uw profielfoto’s ook te zien krijgt. Als je in zo’n band werkt als de Chinese politie eist, moet je begrijpen dat je onder voortdurende bewaking staat, daarom moet je geen angst tonen.

Wanneer u in uw auto rijdt en uw vrouw u zonder toezicht laat zien, haalt u dan uw telefoon tevoorschijn en bekijkt u uw foto prominent of gaat u eerst een boodschap doen?

Rijkdom is geen object, maar al het andere ligt in de lijn van het spel van het leven. Naarmate je een expert wordt in netwerken, verken je verder de onbegrensde marges van de arbeidsmarkt en zul je zeker niet de kans vinden om deel te nemen aan wat het megaproject wordt genoemd. Je zult alleen maar verrassingen van middelen vinden en een maatschappij die je onder druk zal zetten om een baan te doen die je misschien verder niet wilt doen.

Als je hier niet over nadenkt, kom je nergens. Dit is hoe ik mijn baan verloor. Ik durfde in de markt te staren en ik werd gepusht om voor de slimmerik te werken terwijl ik door klanten werd uitgescholden. Vertrouw nooit op iemand, werk en voer de job uit op de eisen die je deze keer voorlegt. Zorg ervoor dat je een contract ondertekent, gebruik een pen, een handtekening en stop die in je jurk, je familie weet dat het echt goed op slot zit en je zorgt ervoor dat je er tegelijkertijd zo slim mogelijk uitziet.

lees meer:

Portretfotograaf Utrecht

– Portretfoto laten maken