Fotografie

Hoe een PSD te gebruiken

Vastgoed fotograaf

 

 

 

 

 

Uitgestrekte Landschappen

Elke foto geeft een passende achtergrond voor uw huis, winkel of een andere ruimte. Of het nu gaat om een bruidsreceptie, een goochelwinkel of een feest, de grote achtergrond van de vastgoed foto’s geeft ons het gevoel dat het in onze gebruikelijke omgeving zou kunnen plaatsvinden.

Uw PSD-bestanden kunnen op verschillende manieren worden gebruikt (zoals in Poster College).

Er zijn ook veel afbeeldingen die al online bestaan, meestal meerdere foto’s genomen in een vierkant of rechthoek, maar ze kunnen ook in een ander kader genomen zijn. Die afbeeldingen verdienen de voorkeur als uw project niet gebaseerd is op het gebruik van een PSD, maar op een externe website, met mooie lagen, achtergrondeffecten, inverted effect.

ULTIMATE PSD Masterclass

Dit eBook bevat 50 hacker-vriendelijke architectuursegmenten die u kunt downloaden en gebruiken bij het bewerken van standaard PSD-bestanden. Deze zijn volledig gedimensioneerd, ingekleurd, uitgelijnd in een raster en gedetailleerd voor alle gebieden van het project. U krijgt meer dan 30 groepen van verticale eerste beginselen, horizontale eerste beginselen, horizontale pijlers, hoeken, het gebruik van laterale lijnen, is het mogelijk om het perspectief van elk punt van de opnamen te zien en vergeet niet om een titel in de beschrijving op te nemen.

Enkele redenen waarom u dit boek zou kunnen gebruiken:

1. Om een praktisch eindresultaat te krijgen wanneer u de mogelijkheid hebt om een PSD-bestand in uw projecten te gebruiken.

2. Om uw project van de ene PSD naar de andere te verplaatsen, zonder de grond achter te laten.

Download hier het gratis eBook : Een inleiding tot Masterclass PSD

Zoals ik bij andere websites perfect heb aangegeven, houden sommige mensen niet van freebies omwille van de schaamtefactor. Vandaar dat ik geen plannen heb om iets in rekening te brengen. Alleen top kwaliteit boeken zoals van Any anet, Copic en anderen die is getest als een exept van alle mogelijke veranderingen.

DANK U.

Voor diegenen die deze prachtige wereld nog moeten kopen, deze prachtige reis is voor altijd van jou. Heb je een probleem probeer op een andere websites vragen om betaling of iets niet werkt.

Laat me weten wat uw ervaring is, en ik zal er rekening mee houden. Mocht u problemen of moeilijkheden ondervinden, laat het me dan weten, ik zal doen wat ik kan om te helpen.

Lees meer: