Fotografie

Hoe fotografeer je een auto op de juiste manier?

Fotograaf Nijmegen

 

 

 

 

 

 

Dat gezegd hebbende, zijn er veel dingen waarmee je rekening moet houden als je een auto fotografeert. Hier zijn een paar factoren om te overwegen:

1. Camera

Verschillende merken vragen hoge prijzen voor de meest gespecialiseerde camera. Je doet het voor opschepperij, of veronderstel Braziliaanse interessante hoeden, Bossier Kingdom club shirts voor je auto. Elk bedrijf heeft zijn eigen aansteker/kiezer voor uw tank, en u zult tijd investeren in het leren van hun merken en machines (lenzen, software enz.) om hun systemen onder de knie te krijgen. Elk van hen zal een hoge kwaliteit garanderen in hun controle van de kleuren en dynamiek van de foto’s voordat je ze in je galerij ziet. Zodra u uw autofoto’s hebt gemaakt, hoeft u alleen nog maar aan te passen wat u met een gewone camera zou hebben gedaan. Dit zijn dezelfde bedrijven die veel grote merken, en in sommige gevallen ook goederen, in voorraad hebben. Ze doen het om het woord uit over water en banden te krijgen.

Als u meer wilt weten over vintage camera’s, en een uitgebreidere lijst van vintage camera’s wilt bekijken, ga dan naar (http://www.anotherlife.net/camera.html)

2. Verlichting

Wanneer u een zware flitser gebruikt, zal het weerkaatste licht tot bijna niets worden gereduceerd. De flitsfilters van de camera zijn ook ontworpen om reflecties en warmte tegen te gaan. Om de beste foto te krijgen, moet het licht aan de carrosserie van de auto blijven hangen en tot aan de randen van het frame uitsteken. Autofotografie vereist veel licht, en je moet tijd besteden om te leren hoe je een auto moet belichten voordat je je eigen vindingrijkheid kunt toevoegen.

Aangepaste filters worden vaak verkocht/geprijst bij sommige autowinkels om specifieke auto’s te fotograferen (zodat je eruitziet als de BMW die ze hebben gekocht, en niet als de BMW die vele jaren eerder werd gestolen). Nogmaals, koop een nieuwe camera met een goede handleiding en instelbare belichting. Probeer ook te experimenteren met de extra hulpmiddelen die beschikbaar zijn. Je zult het nooit weten totdat je eraan begint.

3. flash

De eenvoudigste manier om in je auto te komen is met een flitser. Een van de eenvoudigste is een warmtepistool te gebruiken en op te warmen onder de schijnende koplampen. Je zou een 1/4″ draagbare paraplu moeten hebben, nog minder intens. Anders zult u de reflectie van uw kunstmatige verlenglenzen zien in het licht dat door de achterkant van de auto wordt weerkaatst. Een flip-flitser, gebruikt op een statief, wordt gebruikt om het licht te beperken en te accentueren (zoals bij omgekeerde fotografie). Dit wordt beschouwd als de gemakkelijkste methode, die weinig oefening vergt.

Alle bovenstaande onderdelen zijn op het web beschreven, maar als u de beste manier leert om het proces te doorlopen, bespaart u veel tijd en geld. Het is niet gemakkelijk, maar de beloning zou de moeite waard zijn.

4 Filters en lenzen

Eerder besproken, moet u een professionele fotograaf die ervaring heeft met het merk van uw auto en kan je een one-of-kind beeld te maken. Anders moet je een paar verschillende filters aanschaffen, en leren hoe je ze allemaal moet gebruiken. De meeste van hen doen u geen plezier, en creëren een wazige foto bovenop een sterk beeld. Je zou ze hoogwaardige/professionele lenzen moeten laten kopen om je foto’s zo goed mogelijk te maken.

5. Post-Processing

Je moet de beste software gebruiken die je kunt vinden. Canvas Effects, Photoshop, Krita, It’s a Good Life, enz. Het geeft je de meeste controle over het beeld. Als je het niet weet, moet je het web bezoeken om meer te leren

6. Afbeeldingen voorbereiden

Je moet wachten tot de afbeelding droog is, je moet wachten tot de afzonderlijke rolletjes gerold zijn voordat je ze naar je kant kunt brengen. Dan moet je ze aan elkaar plakken op een kaart, of in een minder verfijnd bestand voor gebruik in je computer. Het is cool om een foto te nemen met je auto die eruitziet als de foto’s die we in de jaren 50 namen. Het maakt niet uit of de andere merken anders zijn! U moet begrijpen dat alle beste autobedrijven vooraanzichtcamera’s gebruiken (GoForBeauty, Viper, Boss), zodat u meer intrige krijgt. Echter, omdat ze hoekfoto’s nemen, zullen ze ook een vertekend beeld creëren. Ook het hebben van een automatische belichtingsinstelling met handmatige lichtfilters zal de kleuren in je foto scheef trekken. Nadat je in de praktijk hebt geleerd hoe je de foto’s op de juiste manier verwerkt, zul je anders tegen autofotografie aankijken. Uiteindelijk krijgen we altijd de beste foto met de juiste achtergrond op de juiste locatie.

lees meer: