My Blog

How to Become a Wedding Planner

Wedding, Marriage, Husband, Wife, Bride, Groom

Trouwfotograaf: stapsgewijze handleiding

De planning van een trouwdag is vaak overweldigend. Voor bruiden: het kiezen van hun trouwdatum, uitnodigingen, bloemen en natuurlijk de ceremonies. Voor bruidegoms: alles kiezen uit het perfecte menu, & accessoires, schip & stropdas mail voor de bruiloft. En natuurlijk de ceremonies. Maar hoe zit het met de fotografen, de technici, de enquêtes, en de lijst gaat maar door. Voor de meeste mensen zijn het de fotografen die de hele trouwdag aanwezig zijn! En dat is maar goed ook! Het hebben van een goede trouwfotograaf kan het verschil betekenen tussen de beste bruiloft die je ooit hebt gehad en de slechtste. Vraag uw bruidsmeisjes, bruidsjonkers en getuige altijd naar hun mening over wie volgens hen de beste fotograaf voor uw bruiloft zou zijn. De meeste bruiden denken niet na over wie de beste fotograaf is. Dus waarom laten ze de keuze voor fotografie aan jou over?

Fotografie is een prachtige kunst en een zeer bevredigende en flexibele carrière om na te streven. Er zijn veel dingen die je met een camera kunt doen: avontuur, araotatie, identiteit, documentaire, artisticiteit, reflexologie, reisfotografie, PV, reguliere fotografie, modefotografie en meer. Dus als je denkt dat je hebt wat nodig is om een ​​succesvolle fotograaf te zijn, laat jezelf dan niet voor de gek houden door te geloven dat je niet kunt doen waar je van houdt. Fotografie is een geweldige manier om je creativiteit en je liefde voor fotografie te vergroten.

Basisprincipes van huwelijksfotografie: de gemakken van fotograferen

Een trouwfoto is het product van een weloverwogen en zorgvuldig planningsproces. De foto is een visuele uitdrukking van het evenement, het is de taak van de fotograaf om het beeld te retoucheren en te bewerken zoals het voortkomt uit de verbeelding en het gezichtsveld van de fotograaf. Zoals alle authenticiteit zijn schoonheid en artisticiteit net zo belangrijk als vaardigheid.

Ik leerde van Don Binley. Een voormalig Assistant General Manager voor Wal-Mart die nu de wereld rondreist met zijn vrouw, uitdagende rollen als professionele fotograaf voor zaken. Don Binley is een meester in het vermarkten van het imago van Wal-Mart als merk. In zijn boek "The Brand Image Guide: Become the People's Passionate Choice for Selling Retail merchandise" noemt hij het volgende als de basis van een succesvol imago:

Kenmerken:

* ogen (gesloten of wijd open). Pupil verwijding.

* positie van de ogen ten opzichte van de luisteraar.

* ruimte tussen de ogen.

* afstand tussen de ogen.

Composiet bestaande uit 2 x 4 foto.

Kun je je ogen relateren aan die op de lijst? Wat kunt u doen om die elementen te vergroten en te corrigeren? Dit artikel biedt eenvoudige richtlijnen en hulpmiddelen waarmee u veel van de veelvoorkomende fouten en problemen op foto's kunt corrigeren.

Hoe word je een weddingplanner?

Om erachter te komen hoe je een weddingplanner kunt worden, kun je naar alle bruidsshows gaan, wekelijkse ballads lezen, alle bruidsshows bezoeken, rondvragen en elke advertentie in de advertenties beantwoorden. Maar de beste manier om de informatie te krijgen is door lid te worden van een weddingplanner-website. Kappers voor bruidsshows zijn er in overvloed, en ze kunnen je langs de vele valkuilen (en valkuilen!) leiden die het brood en boter zijn van de huwelijksindustrie.

Als weddingplanner moet u de vereisten kennen van de traditie die u plant. Met de kennis komt de uitdaging om elke dag en elke bruiloft op je lijst 9000 afspraken te kunnen volbrengen. Je moet elke eventualiteit aankunnen. Feit is dat geen enkele bruiloft perfect is. 9000 van iets zal altijd gebeuren.

Vraag de beste mensen ter wereld naar hun beste en meest creatieve ideeën en ze zullen je vertellen dat ze geen idee hebben. Vraag hen wat ze doen in plaats van wat ze zouden willen dat ze hadden gedaan en het antwoord is meestal creatiever en weerspiegelt wie ze zijn.

Omdat elk paar iets unieks te bieden heeft, is de visie van elk paar bijzonder en prachtig. Steevast zullen enkele van de meest opvallende trouwfoto's degene zijn die ze zouden willen hebben.

Het is jouw taak om die visie vast te leggen.

Mijn advies is om te vergeten wat sommige mensen je vertellen dat anderen geloven over huwelijksfotografie:

Het zijn fotogrammen, geen snaps.

Het is de handeling van het nemen van foto's, niet de handeling van het maken van geweldige foto's.

Een professional inhuren

Low budget bruiloften zijn momenteel de smaak van het seizoen. Als je wilt dat de prijzen omlaag gaan, ga dan snel trouwen.

unexpmof weddings is goedkoop, maar het krijgt misschien niet de erkenning en pers die een eindproduct wel krijgt.

Tenzij je een enorm budget hebt voor je locatie, podium, is verlichting een bijzaak.