My Blog

Ik hou van mezelf

young african american male photographer taking photos around the city - fotograaf stockfoto's en -beelden

Natuurlijk vinden we het allemaal leuk om te horen dat we mooi zijn. Sterker nog, dit maakt ons uniek. Als we onszelf met andere mensen vergelijken, horen we altijd graag dat we mooi, lang of aantrekkelijk zijn. We fantaseren soms over het hebben van een lichaam zoals Reddit!

Photographing_design.html – Dit is het pad dat ik een paar jaar geleden insloeg. Ik wilde mensen fotograferen en een torsorrent-foto maken met mijn camera. Maar ik wist niet hoe ik het moest aanpakken. Dus vroeg ik mijn man om te helpen. Hij nam een ​​aantal glamourfoto's van mij in mijn badpak voor mijn fotografieblog.

Ik had zoveel censuur, maar ik heb het eindelijk goed! Dit is nu mijn dagelijkse routine. Ik heb een kleine bijgesneden foto van mezelf op mijn website met al mijn familieleden, inclusief mijn kinderen, die op me zitten terwijl ik ontspan op de Studiolex.

Eerst kijk ik naar een kopie van mijn visitekaartje. Het heeft mijn adres, telefoonnummer en e-mailadres.

Dan kijk ik naar mijn cv. Het heeft mijn prestaties, sommige in chronologische volgorde, sommige in functionele volgorde.

Ik wijzig de data van mijn vorige dienstverband en de namen van de bedrijven. Ik verberg een deel van mijn eerdere studie en een deel van mijn middelbare schoolopleiding. Ik verberg de hiaten in mijn werk niet. Ze doen er toch niet toe. Mijn huidige werkgever hoeft niet te weten dat ik een andere baan heb, dat ik een gezin heb en anders zouden ze geen reden hebben om mij te kennen.

Ik moet selectief zijn in de informatie die ik openbaar en doe dat met opzet. Ik heb het gevoel dat als ik niets te verbergen heb, niemand ooit iets over mij online zal vinden. Ik ben dol op de geschokte reacties van mensen als ik ze mijn rijbewijs laat zien, de grootte van mijn duimafdruk over mijn hele handpalm en het veelbetekenende teken van mijn recente ziekte is de dunne lijn tussen mijn broekspijp en mijn jurk.

Ik vind het heerlijk om een ​​geheime shopper te zijn, het kalmeert mijn ziel en het maakt me een beter persoon in het proces. Ik stuur mijn bazen e-mails om hem te vertellen dat ik van mijn werk geniet en dat hij positieve e-mails naar mij moet blijven sturen. Ik hou van dit bedrijf, naast de producten die ik in hun winkel koop, waar ik het leuk vind om mijn Sepak taketur-shirt aan te trekken en het soort voedsel te kopen dat ik in hun restaurant eet.

Ik vertel mensen dat ik een baan heb waar ik anderen kan helpen en toch zeggen mijn bazen het tegenovergestelde. Ze stuurden me een e-mail om me te vertellen dat ik zoveel geluk heb dat ik een baan heb bij een bedrijf waar ik zoveel kansen voor me heb. Ze zeggen dat ik een overvloedsmentaliteit heb en dat heeft invloed op mijn werk. Ze hebben gelijk, ik heb een overvloedsmentaliteit, maar het beïnvloedt mijn leven op een goede manier.

Ik hou zo veel van ons bedrijf en onze branche. Ik heb het gevoel dat ik op de juiste plek ben om het juiste te doen – anderen helpen slagen met de vaardigheden die ik heb. Ik ga nergens heen. Ik heb hier gelijk in.

Ik wil de lezer bedanken voor het delen van hun prachtige reis met ons. Je bent in goed gezelschap denk ik. We hopen allemaal dat onze omstandigheden anders zijn en we wensen het beste op onze reis om succes in ons leven te behalen.

Als je dit nog steeds leest, betekent dit dat je al denkt zoals de rest van ons die al een tijdje op de juiste plek zijn. Het is tijd voor de verandering waar je naar verlangde.