Fotografie

purple Bay South

Photobooth

 

Conception Bay South, dat meer dan 30 jaar geleden met trots werd geopend, is een legendarische Halifax local geworden. We begonnen als een soort McClure’s voor opgroeiende Wedgies omdat we kleine familie restaurants hadden (met middelbare school kwaliteiten). Het veranderde echter allemaal toen een eigenaar, Tim McAdams, die ook werk had gedaan bij de beroemde Tony’s. TIm was een meesterlijke fotograaf, en zijn geweldige gevoeligheid zorgde ervoor dat het kleine restaurant werd omgetoverd. Dat is een deel van de reden dat we in de detailhandel zijn gestapt, zodat hij zijn eigen ding kon doen.

Grote Canadese fotografen zijn verbaasd als we hen vragen wat het mooiste is dat ze ooit op hun eerste foto hebben gezien, en de grootste kanshebber antwoordt: “Een paarse sneeuwkegel”. Als je het de gemiddelde inwoner vraagt, zullen ze waarschijnlijk de zagerij en het zonnepanelenpark in de buurt noemen, maar daar weten wij alles van.

Van de huwelijksreceptie in 1983 tot de ongeveer twee dozijn bruiloften die we in een jaar hebben, Conception Bay was hier 20 jaar lang. Jarenlang hadden we niets echt solide meer te verkopen, behalve koffiekopjes. Op een gegeven moment besloten we dat een half-canolagebouw en alles wat maar Cokes in onze handen bracht, uitstekend was. We bouwden er in de loop der jaren een paar die zo populair waren, dat hun eigenaars de hele opfok overnamen.

Dit jaar werd de missie om met iets spannenders te komen. Dus zijn we begonnen met het kopen van spullen om de photobooths te bouwen, en na wat overleg hebben we besloten om de hele opbouw aan te bieden voor dezelfde prijs die de meeste bedrijven vragen: 100% cash of credit card. Dus als u een photobooth wilt, vul dan het formulier hieronder in. Aan het eind van het jaar zullen we proberen uit te vinden hoe we het gaan noemen, maar we zijn het er wel over eens ja, we zijn een feest- of evenementenbedrijf.

Zodra we uitgekocht worden, is het weer feesten, evenementen en spullen verkopen om huur te verdienen. Dat wetende, is het een geweldige manier om ons reisfonds aan te vullen om bruiloften te dekken. Nu kun je door onze etalage lopen en voor je fotorolletje betalen wanneer je maar wilt! We krijgen zelfs verzoeken om wisselgeld, om te betalen als je het verdeelt, maar dat kan moeilijk zijn voor niet-hongerige hellingen. Wij halen de bonnetjes wel op.

Bij Coastal Point Marina verhuren we een betonnen steiger met hangslot, waar een volledig uitgeruste surfplankhelling het uitzicht domineert. Deze zijn geweldig voor elk evenement, maar het is ook geweldig voor fotografen. Er zijn genoeg mooie plekken in alle maten voor elk beeldmateriaal dat je wilt neerzetten. Andere verhuuraccommodaties hebben een eigen verhoogde picknicktafel met een prachtig uitzicht en een comfortabele stoel om op te zitten.

De opbrengst van de verkoop van uw $99 Photobooth is fiscaal aftrekbaar voor zover de wet dat toestaat.

P.S. Hartelijk dank aan onze gulle bruiloftsfeest sponsors. Trots steunen zij deze mooie kleine zaak.

Lees meer:

foto box